Keluarga staat voor familie in het Indonesisch. Daar voel je je altijd veilig, thuis en vertrouwd. Zo’n zelfde gevoel overbrengen is het ultieme doel.

Aangenaam, ik heet Levi.

Ik ben geboren en getogen in Landgraaf, opgegroeid met Indonesische roots en een écht familiemens. Voor vier jaar heb ik gestudeerd in Eindhoven (HBO ICT & Media Design) en ben afgestudeerd in Amsterdam. Dit avontuur heeft uiteindelijk geleid tot een baan als Digital UX Designer bij KLM. Dus, ik heb het nest ongeveer twee jaar verlaten om te proeven van het carrièreleven in de Randstad. Het was een mooie ervaring, maar uiteindelijk ben ik weer terug thuis. Waarom? Dan voel je ‘m waarschijnlijk al aankomen… Keluarga, oftewel familie.

Keluarga — Creative Studio.

Het veilige en vertrouwde thuisgevoel. Als je dat weet over te brengen, dan kan dat tot mooie dingen leiden. Het is niet alleen het doel van Keluarga om jou te behandelen als familie, maar ook om te zorgen dat jouw potentiële klant zich bij jou thuis gaat voelen. Daarvoor gaan we samen op zoek naar de perfecte connectie. Fantasierijk, perfectionistisch en altijd kritisch op een positieve manier. Dat is de handelwijze voor elk project. Klaar om bij de familie te horen?